accessibilityalertarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedigital-transformationdiversitydownloaddrivedropboxeventsexitexpandfacebookguideinstagramjob-pontingslanguage-selectorlanguagelinkedinlocationmailmenuminuspencilphonephotoplayplussearchsharesoundshottransactionstwitteruploadwebinarwp-searchwt-arrowyoutube

Slovenija

Naše znanje in mednarodna prisotnost predstavljata za naše stranke ključno prednost.

Pisarno v Ljubljani smo odprli leta 2003 po izvedbi enega najodmevnejših prevzemov v Sloveniji. Od takrat je naš ugled, ki temelji na kakovosti in učinkovitosti, rasel in postali smo ena vodilnih odvetniških pisarn v Sloveniji za čezmejne transakcije velikega formata. Ne glede na zahtevnost transakcije hitro uredimo pomembna vprašanja in zagotovimo, da vse poteka tekoče. Specializirani smo za vsa področja korporacijskega prava, med drugim za bančno in finančno pravo, združitve in prevzeme, nepremičninsko pravo, delovno pravo, konkurenčno pravo, pravo intelektualne lastnine in informacijske tehnologije, regulativne zadeve in reševanje sporov.

Ključni strokovnjaki

Zakaj Wolf Theiss Ljubljana

Slovenija ponuja vrsto priložnosti, ki temeljijo na naložbenih spodbudah in transparentni podjetniški kulturi. V naši ljubljanski pisarni se osredotočamo na to, da prednosti poslovno privlačne države izkoristimo za uspeh naših strank.

Povsod, kjer smo prisotni, smo v tesnih stikih z lokalnimi regulatorji in državnimi organi, kar je ključ do uspešne izvedbe transakcij. Naše stranke so dejavne v najrazličnejših panogah, kar nam omogoča vpogled v poslovne dejavnike in izzive v številnih sektorjih. Naš cilj ni le izpolniti, temveč preseči visoka pričakovanja naših strank, tako da jim zagotavljamo prvovrstno svetovanje, ki zasleduje njihove interese.

“Osebna in prijazna pomoč, ki je vedno na voljo. Wolf Theiss ponuja premišljene in celovite pravne rešitve.”

– Legal 500 2021

“Usmerjeni so v iskanje rešitev, izvrstna obravnava in presoja pravnih vprašanj.”

– Legal 500 2021

“Pri opravljanju storitev za stranke si vedno prizadevamo, da smo učinkoviti in odzivni ter da z njimi komuniciramo na razumljiv in kar najbolj praktičen način. Odločitve so v rokah naših strank, zato jim omogočamo, da jih lahko sprejemajo hitro in na podlagi zanesljivih, celovitih in jasnih nasvetov. Dolgoletne izkušnje naših odvetnikov nam omogočajo, da lahko zagotovimo pravno svetovanje na kakovostni ravni, ki ustreza zahtevam naših strank.”

– Markus Bruckmüller, odgovorni partner – Ljubljana

“Dobro usklajena, odzivna in zelo izkušena ekipa.”

– Legal 500 2021

“Dobro medsebojno sodelovanje in učinkovitost ekipe res deluje. Partnerji dobro vodijo svojo ekipo in uspešno komunicirajo s pravniki stranke; to usklajevanje ekip je izjemno.”

– Legal 500 2020
slovenia office