SHQIPËRI

Ndërkohë që Shqipëria vazhdon në rrugën e saj për liberalizimin e regjimit të investimeve të huaja, qeveria ka ndërmarrë një sërë masash që përmirësojnë klimën e biznesit në vend, duke ristrukturuar nëpërmjet reformave elektronike procedurat e ndryshme me të cilat përballet biznesi, dhe duke ndërmarrë reforma gjithpërfshirëse strukturore që ndikojnë si në përmirësimin e legjislacionit në sektorë të ndryshëm ashtu edhe në vendosjen e një regjimi fiskal më të mirë për shoqëritë.

Nga ana tjeter, ndryshimet e vazhdueshme në kuadrin ligjor paraqesin sfida të mëdha për investitorët. Ekipi i avokatëve të Wolf Theiss është veçanërisht i aftë të këshillojë mbi legjislacionin e ri të Shqipërisë; kjo pasi avokatët shpesh janë thirrur si eksperte dhe kanë dhënë kontribut të rëndësishëm në hartimin e legjislacionit të ri.

Menjëherë pas hapjes në vitin 2004, zyra jone e Tiranës u kthye në lider në tregun e brendshëm për sa i përket transaksioneve komplekse në Shqipëri. Ekipi lokal përbëhet nga 10 avokatë, të cilët janë të specializuar dhe këshillojnë në te gjithë fushat  e legjislacionit për biznesin, me fokus të veçantë në ligjin për shoqërite tregtare, bankë dhe financë, projekte dhe pasuri të paluajtshme.

Ekipi i avokatëve tanë, ka krijuar ekspertizë të gjerë në sajë të përfshirjes në mjaft projekte të rëndësishme ndërkombëtare (cross-border) si me vendet fqinje, ashtu edhe me vende anëtare të Bashkimit Europian. Kombinimi i ekspertizës dhe kontakteve lokale, me njohuritë dhe ekspertizën që ofron në tërësi rrjeti i zyrave të Wolf Theiss, bën që ekipi ynë i Tiranës të japë gjithmonë zgjidhje të suksesshme edhe për çështjet më komplekse dhe të pa trajtuara më parë në treg.

KONTAKTO

WOLF THEISS Zyra në Shqipëri

Eurocol Center, kati 4rt
Rruga Murat Toptani
AL - 1001 Tiranë
T. +355 4 2274 521
E. tirana@wolftheiss.com

PARTNER MENAXHUES

Sokol
Nako
Partner
T. +355 4 2274 521
F. +355 4 2274 521
Murat Toptani Street
1001 Tirana
Albania
NJOFTIME PËR SHTYP

Newssquare M&A SPOTLIGHT: CEE – WOLF THEISS CORPORATE MONITOR FY 2016

Vienna/London, 16 February 2017 – 98 percent of dealmakers say they are more likely to invest in Central, Eastern and South-Eastern Europe (CEE/SEE)...

Newssquare Mergermarket names Wolf Theiss CEE M&A Legal Adviser Of The Year 2016

Vienna, 9 December 2016 – Wolf Theiss was named the CEE M&A Legal Adviser of the Year 2016 by MergerMarket at an awards gala in London on 8 December....

Newssquare WOLF THEISS AND MERGERMARKET RELEASE INSIDE CORPORATE STUDY ON M&A

Vienna, London 17 March 2016 – Poland, the Czech Republic and Romania are the most likely Central and Eastern European (CEE) and South Eastern...

Newssquare WOLF THEISS PUBLISHES ITS SIXTH ANNUAL EDITION (2015) GUIDE TO GENERATING ELECTRICITY FROM RENEWABLE SOURCES IN CENTRAL & SOUTHEASTERN EUROPE

WOLF THEISS has announced the publication of the sixth annual edition of its well-received Guide to Generating Electricity from Renewable Energy...

Newssquare WOLF THEISS AND MERGERMARKET RELEASE INSIDE CORPORATE STUDY ON M&A ACTIVITY IN CEE AND SEE

In 2014 the Central, Eastern and South Eastern Europe region collectively produced 434 deals worth EUR 20.8 bn, making a 14% decrease in volume and a...

NJOFTIME PËR KLIENTË / GAZETA

Newssquare WASTE TO ENERGY HELPS TO SECURE EUROPE’S ENERGY FUTURE

Advising in utilities projects that convert waste to energy is just one way that Wolf Theiss helps clients innovate and achieve added value. In...

Newssquare WOLF THEISS INTERNATIONAL IP/IT NEWSTICKER - DECEMBER 2016

A lot has happened since our last Newsticker in April 2016. In our new edition we reflect the latest developments in the jurisdictions of our CEE/SEE...

Newssquare IP & IT Newsticker in CEE/SEE - OCTOBER 2015

Our regional firm is one of the leading firms with a focus on IP/IT practice and, naturally, we monitor the progress within this sector very closely....

Newssquare Amendment of the Albanian Industrial Property Law(IP law)

Amendment of the Albanian Industrial Property Law(IP law)

WOLF THEISS GUIDA

Newssquare M&A SPOTLIGHT: CEE / WOLF THEISS CORPORATE MONITOR

Welcome to the newest edition of the WOLF THEISS Corporate Monitor’s M&A Spotlight on Central and Eastern Europe ("CEE"), which we are proud to...

Newssquare Restructuring Loans and Enforcement of Security

The most important lessons learned since the collapse of Lehman Brothers are that no bank is too big to fail and that national banking systems are...

Newssquare International Arbitration in Central, Eastern & Southeastern Europe

Wolf Theiss’ strength has always been its regional coverage and we believe this is particularly true for our arbitration team. In a very exciting...

Newssquare Generating Electricity from Renewable Sources in Central, Eastern & Southeastern Europe

Wolf Theiss is proud to announce the release of the seventh edition of its flagship publication "The Wolf Theiss Guide to Generating Electricity from...

Newssquare Waste to Energy in Central, Eastern & Southeastern Europe

Wolf Theiss is pleased to publish the first edition (2016) of "The Wolf Theiss Waste to Energy Guide in Central, Eastern and Southeastern Europe" (the...

Newssquare INSIDE CORPORATE - Corporate Monitor FY 2015

Together with Mergermarket, we have analysed the main drivers and challenges for corporate transactions in 2016 and beyond in each of the countries...

Newssquare WOLF THEISS Corporate Monitor FY 2014

INSIDE CORPORATE is a study of M&A activity - alongside macroeconomic and legal developments - in Central, Eastern and South Eastern Europe (CEE and...

Newssquare WOLF THEISS Corporate Monitor HY/2 2013

We are delighted to announce that the second edition of the INSIDE CORPORATE – WOLF THEISS CORPORATE MONITOR report was published on February 6, 2014...

Newssquare Public Debt Management in Central, Eastern & Southeastern Europe

Sovereign bond issues, derivatives and finance transactions with public bodies. In the aftermath of the Financial Crisis of 2009, the issuance of...

Newssquare Licensing of Electricity and Gas Wholesale Activities in Central, Eastern & Southeastern Europe

Wolf Theiss is pleased to publish The Wolf Theiss Guide To: Licensing of Electricity and Gas Wholesale Activities in Central, Eastern & Southeastern...

Newssquare WOLF THEISS Corporate Monitor HY 1 / 2013

The Corporate Monitor will be released semi-annually and summarises key developments in “our” 13 jurisdictions. In cooperation with CEEMEA, we shed...

Find a Lawyer

Top